1.gün:
9 asker 1 manga ile profösörlerin istediği bi tür ilacı almaya gittik hepimiz özel eğitimli askerlerdik düşman inine sızdık.Görevi tamamladık ama sadece ben çıkmıştım
2.gün:
Profösörler buna çok sevindi ilacı getirdik kurtlar üzerinde bir takım deneyler yaptılar kurtlar mutasyon geçirdi
3.gün:
Çok saldırgan oldular biri kaçtı Baş profösöre saldırdı ve ben onu kurtarmaya çalıştım çok büyük darbe aldım ölüyordum ama kurtunda işi bitmişti profösör bana borçluydu bana o ilactan vurdu bayılmışım.
3 hafta sonra:
3 hafta komadaymışım hiç bişi hatırlamıom ama kendimi insan gibi hissetmiom daha az insan gibi (1.BÖLÜM SONU)
2.BÖLÜM
1.gün:artık daha çevik ve hızlıydım korkularımdan vazgeçmiştim bir casus görevine atandım düşman inine sızdım fark ettiler beni
çok büyük hasar almıştım 3 düşman klanı üyesi beni kovalamaya basladı hayatım karım sevdiğim herkez gözümün önünden geçti ve kafama bir ağrı girdi ellerim ayaklarım deişti kendime bir baktım bende artık KURT ADAMDIM!
3ünü öldürdüm karargaha döndüm.Ben ilktim
2.gün:Zeki kurdun çıkışı
benden yola çıkarak bir kurt ordusu yapmışlardı ama bu kurtlar yetersiz oluyordu bir enzim salgılayarak bir kurt üyesi evrim geçirdi ve küçüldü ama çok hızlı olmuştu zekileşmişti ama sırtı açıkta kalmıştı ve bizde sırtına bir tür hafif çelik zırh yerleştirdik katmanları olan bir zırh
Bu kurda Zeki kurt dedik
3.gün:Hayalet kurdun çıkışı
bir operasyon yaptık ve bu operasyon casusluk operasyonuydu bir kurt beni gafil avladı nasıl yaptın diye sorunca önce bir baktım yerinde duramıordu yerinde durmasını söyledim ve ölece durdu ve kayboldu gitti
ama haraket edince geri gözüktü buna hayalet kurt dedik
4.gün:Hayalet 2 nin çıkışı
Hayalet kurdun tek eksiği yürüken gözükmesiydi kollarındaki kemikler hemen kırıla bilirdi zayıf noktasıydı ve biz bir tür çalışmalar yaptık kurdun üzerinde orjinal DNA yı nzimlerle birleştirdik kolundaki kemikleri adamanyum yaptık ve kalktı bana geldi fark etmiştim ama o kadar az gözüküodu ki bana teşşekkür etti neden olduğunu bilmiorum
5.gün:Güç kurdunun çıkışı
hayalet kurt hayalet 2 ve zekinin çıkışı ardında Temel kurt (ilk çıkan) yani benim türüm unutulmuştu profösörler üzülmüştü ve sağ kollarına bir zırh gibi parlak güç kasları taktılar ve biz bu kurda Güç kurdu dedik
6. gün:Deli kurdun çıkışı
Bazı kurtlarda ileri zeka görüldü psişik yetenek gibi ama bunları kullanamıyorlardı bizde kollarını kestik ve psişik yeteneklerle şarj olan bi tür kendine çekme mekanızması kullandık kurt kolundanki acı için deli olmuştu kendini kaybetti kamburu olmuştu maske takmıştı delirmişti Deli kurt dedik
7.gün :Vahşi kurdun çıkışı
Aslında Bu bir kurt adam değil rengi ve yelesizliği fark ettirio bu bir panther dnasını taşıyan bir kobay ama wolf team klanının üyesi olduğu için kurt adam diyoruz bunlar nedense hep çok fedakar intihar timindekiler için seçilio ve içine gövdenin içine kendini yok etme mekanızması koyuldu zor durumda kullanılır diye çok vahşi ve yırtıcı oldukları için Vahşi kurt dedik
8.gün:buz kurdun çıkışı
kuzey kutbuna bir işgala gitmiştik Temel kurtlardan biri en sevdiğim arkadşım bir suya düşmüştü ince buz çatlamıştı ve düşmüştü çıkardığımızda yaşıyodu ellerindeki ve ayaklarında ki buzları kırmaya çalışırken kanıyodu ve bağırıyodu durmalarını söyledim buzlarla bağı vardı anladım kafasında ciddi bir çatlak vardı bizde kask gibi bişey taktık ve buz kurdu dedik
1 AY SONRa:Final bölümü
artık en büyük düşmanımıza karşı ayaklana bilirdik ama ben gidemedim çok çok hastaydım 1 hafta komadan sonra insan formundaydım ama kurta dönüşünce her kurdun karışımı bişey olmuştum çünkü bütün ilk değişen kurtların yanında ben durmuştum ve EX kurt dedim kendime o Çatışmadan tek ben çıkmıştım FalcoN Klanını kurdum dier kurt adamlarla savaşmak için çünkü o kurt adamların içinde insanlık ölmüştü ve bende bir and içtim ve kurtları temizleyene kadar devam edicektim
BENİM ADIM NEMİ ?? BENİM ADIM DRAKENSANG