Arkadaşlar Wolf team oyununu 2 ay sürekli oynuyunuca wolf teame giriş yapıorum mause ikonu Pembe oluyo tuşlar çalışmıo oyunda geri ayarlayamıorum ayar yaporum tamam diyorum sonra undefidend oluyo gine YARDIM
3 posters
WOLF TEAM Yardım
draken
- Post n°1
WOLF TEAM Yardım
Admin
- Post n°2
Geri: WOLF TEAM Yardım
hep mi böyle oluyor yoksa ilk defa mı ? ama asıl sorun senin bilg. pachları yüklemiyor ola bilir.Bunun için tek tavsiyem ınstallı sende varken wolfteami silip tekrar ınstalldan indirmek yine olmazsa ınstallıyla birlikte sil öyle yükle yine olmazsa açıkçası bilemiyorum bende öyle birşey olmadı dediğin özellik ekran kartının yetmemesi belkide bazı prog. açıktır işine yaramayan msn tarayıcılar(exproler opera vb..) gibi gereksiz prog. kapa ve tekrar dene belki biraz kasıyo ola bilir bilg. en son çare bana göre format atman ama o hatayı eksiksiz bana yazarsan araştırırım
draken
- Post n°3
bu hata ya 1 ayda bi sürekli açıp oynarsam yada 3 ayda bi yada başka zaman aralıklarında silip kurarsam oluyo ama bıktım
44 tane şey doluyo instali doluyo Game guard doluyo yani yükleniyo
Yardım pls
44 tane şey doluyo instali doluyo Game guard doluyo yani yükleniyo
Yardım pls
Admin
- Post n°4
bu senle alakalı değil oyunun hatası oyunun hatasını düzeltmek için wolfteam in ana sitesine yardım bölümüne yazmalısın ben genel nilg. konularından anlarım bu biraz daha oyunla alakalı
draken
- Post n°5
Tmm
Rohan12
- Post n°6
sayın draken
aynı hata bendede oldu kafayı yiyecektim ama farkettim ki oyun bir nevi kendine res atmış yani oyunu yeniden yüklemelisinz
aynı hata bendede oldu kafayı yiyecektim ama farkettim ki oyun bir nevi kendine res atmış yani oyunu yeniden yüklemelisinz
draken
- Post n°7
tmm arkadaşımda bıktım yükle yükle bide setubunu açıom oyun yükleniyo güncelleme atıo bide 58 adet filan
Rohan12
- Post n°8
malesef dayanıcan
draken
- Post n°9
bıraktım wolf teamı Üst teğmen çarımı isteyen Ö.m atsın artık Rakion bide Airrivals oynuyom
Admin
- Post n°10
wolfteam konusunda satılık çarını ve üstündekilerini yazarak satışa suna bilirsiniz