Oyunalani Ekibi

Telefona bukadar para verilir mi B261910yeol

üye olduğunuzda e-mailinize aktivasyon kodu gelicektir eğer aktif etmezseniz kullanıcı adı şifre yazsanız bile giremezsiniz ancak admin sitedeyse ve görürse aktif edebilir

Join the forum, it's quick and easy

Oyunalani Ekibi

Telefona bukadar para verilir mi B261910yeol

üye olduğunuzda e-mailinize aktivasyon kodu gelicektir eğer aktif etmezseniz kullanıcı adı şifre yazsanız bile giremezsiniz ancak admin sitedeyse ve görürse aktif edebilir

Oyunalani Ekibi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Telefona bukadar para verilir mi

Rohan12
    Rohan12
    Aktif Üye
    Aktif Üye

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 655
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 30/08/10
    Nerden Nerden : Ankara
    Profil Alt

Telefona bukadar para verilir mi Empty Telefona bukadar para verilir mi

Mesaj tarafından Rohan12 Perş. Eyl. 09, 2010 3:06 am

iphone 4 cıktı 1500-1800lerde geziyor fiyatlar bazılar 1900 falan diyor bu paraya gidip alanlar var tamam paraları olabilir ama bu kadarda olmaz ya araba fiyatına telefon hee bazıları şimdi der o telefon değil başka bişey falan filanda bukadarda verilmez beyler millette para yok diyoruz para yetmıyor deniliyor ee bunlar nasıl alınıyor..benım param yok diye yazmıyorum bunları bende alabilirim fakat alınmaz bu fiyata...yazık yani

SİZ ALIRMIYDINIZ BU TELEFONU?
    Gangsta
    Gangsta
    Co Admın
    Co Admın

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1308
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 15/06/09
    Profil Alt

Telefona bukadar para verilir mi Empty Geri: Telefona bukadar para verilir mi

Mesaj tarafından Gangsta Perş. Eyl. 09, 2010 12:36 pm

son çıkan telefonunun özelliklerini bilmiyorum, teferatlı bi araştırma yapmadım ama param olsa alırdım. Very Happy fiyatta bi artış pek göremiyorum.Sanırım 200tl civarı bi artış var hem değişik özelliklerde eklemişlerdir.Bence değer hem dokunmatik telefon olarak ilk çıkan cep telefonu hatta ıphonun bulucusunun hayatını okumuştum sizlerle paylaşmak isterim. Sanırım adı jake di:D yanlış hatırlamıyosam üvey olarak bi aileye verilmiş üvey ailesi zenginmiş üniversiteye yollamışlar,Jake üniversiteye okadar para verilmez demiş fazla yük olmak istememiş üvey ailesine ve üniversiteyi yarıda bırakıp mahalledeki onun gibi üniversiteyi yarıda bırakan bi kaç arkadaş bulmuş apple işletim sistemini yapmışlar sanırım ilk işletim sistemini yapan kişiydi yanlış hatırlamıyorsam sonra herşeylerini satıp bi garajda şirket kurmuşlar Very Happy gerçekten büyük cesaret ve azim,ilerletmişler gerçek bir şirket kurmuşlar yeni özellikler ekleye ekleye kar oranında inanılmaz bir kar artış saptamışlar bir yöneticiye ihtiyaçları varmış şirket büyük artık büyük düşünmeleri önemli adamlar toplamaları gerekiyo pepsi firmasında önemli bi yöneticiye şu soruyu sormuş dünyayı mı değiştirmek istersin yoksa şekerli su yapmayımı demiş bu sözden etkilenmiş ve katılmış sonra jake i toplantı kararıyla nedense istifasını istemişler jake gururlu adam anında basmış istifayı artık ilgilenmemeye başlamış jake ayrıldı diye şirket çöküyomuş Very Happy bunlar jake in yalvar yakar şirkete geri dönmelerini istiyolarmış jake de artık ilgilenmiyorum demiş ama sonradan hala bu hevesinin geçmediğini farketmiş çok değişik bi fikir gelmiş aklına ne sizce?Very Happy dokunmatik cep bilgisayarı yani ıphone nu bilgisayarı o icat etmemiş ama bilgisayar ve dokunmatik mekanizmasını bi cep telefonunda hayal etmiş şirkete tekrar katılmış ve inanılmaz şekilde diğer karlara kıyasla süper bir kar ortaya çıkmış sonrasında kanserle mücadele etmiş azmi cesareti ve hayal gücü sayesinde yine yenmiştir kısaca özetledim:D belki bazı bilgileri yanlış yazmış olabilirim hatırladıklarım bunlar baya oldu okuyalı çünkü. Tabi artık şirket sahibi değişdi ama onlarda birbirinden güzel özelliklerle çıkartıyolar diye düşünüyorum diğerleri saten ıphondan özeniyolar yapıyolar yani birinin hayal gücünü çalıyolar resmen sıkıysa kendin başka bişi tasarla mesele nokia N97İ telefonu ewet ıphondan özenti ama klavye eklemiş bitek:D 5800 klavye yok ıphondan özenmişler işte yalnız nokianın 888 isterseniz bi bakın daha çıkmadı güzel düşünmüşler telefon kağıt gibi ince ve bileklik olabiliyo saat olabiliyo ve telefonu alıp sanırım tişörtünün fotoğrafını çektiğin zaman tişörtünün rengini alıyo ve tişörtüne uyuyo normal bileklik gibi aynı güzel bence daha birsürü özellikleri vardır ama aklımdakiler bunlar

En son Gangsta tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 4:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Rohan12
    Rohan12
    Aktif Üye
    Aktif Üye

Profil Bilgileri
    Profil Alt

Mesaj tarafından Rohan12 Perş. Eyl. 09, 2010 1:58 pm

süpermiş cacuslar içindir bence o Very Happy
    Gangsta
    Gangsta
    Co Admın
    Co Admın

Profil Bilgileri
    Profil Alt

Mesaj tarafından Gangsta Perş. Eyl. 09, 2010 2:01 pm

Very Happy olabilir
    Gangsta
    Gangsta
    Co Admın
    Co Admın

Profil Bilgileri
    Profil Alt

Mesaj tarafından Gangsta Perş. Eyl. 09, 2010 2:02 pm

bi çıksın alıcam saten Very Happy
    Rohan12
    Rohan12
    Aktif Üye
    Aktif Üye

Profil Bilgileri
    Profil Alt

Mesaj tarafından Rohan12 Perş. Eyl. 09, 2010 2:07 pm

Very Happy paran yeterse alırsın Very Happy
    Gangsta
    Gangsta
    Co Admın
    Co Admın

Profil Bilgileri
    Profil Alt

Mesaj tarafından Gangsta Perş. Eyl. 09, 2010 2:09 pm

bence fazla pahalı değildir ya yine vardır 2 milyar Very Happy taksit taksit alırım ne olcak

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 12:37 am