Beyler ya benm buz kurt gümüs rütbeli çarımı çaldırlar aranızda bana buz kurt lu bi hesa pverebilcek olan varmı
3 posters
buz kurt verene teğmen çar bedava!!
kurtla
- Post n°1
buz kurt verene teğmen çar bedava!!
Rohan12
Kardeş bedava bir hesabı kastediyorsan çok çok zor verilmesi
kurtla
yanında teğmen çar bedava D:
Admin
Çalınan Hesabın Bildirimi ve İzlenecek Yollar
Çalınan hesaplar en geç 5 (beş) iş günü içinde bildirilmelidir. Çalındığına dair bildirimde bulunacağınız hesabınıza ait tüm bilgilerin de eksiksiz olması gerekmektedir. Bu bilgiler;
1. Hesabınızın oluşturulma tarihi
2. Hesabınıza bağlı karakterler; isimleri ve seviyeleri ve/veya rütbeleri
3. Dahil olduğunuz lonca ve/veya klan (varsa) ismi
4. Hesabınız ile yaptığınız (eğer var ise) nakit alışverişler ve bunların tarihleri, varsa elinizdeki dekontları, Daha önce nakit alışveriş yapmış kullanıcılarımız açısından bu dekontlar çok büyük bir kanıt oluşturmaktadır.
5. Joygame Platformu Kullanıcı adı ve şifreniz
6. Joygame Hesabınız kimin adına kayıtlı ise o şahsın adına düzenlenmiş ve üzerinde T.C. Vatandaşlık numarası bulunan resmi bir kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport).
7. Oyunlarımızı genellikle nerede oynarsınız (internet cafe, kendi eviniz ya da bir arkadaşınız ile) ve kullanıcı bilgilerinizi daha önce paylaştığınız birileri var mıdır?
Çalınan hesaplar en geç 5 (beş) iş günü içinde bildirilmelidir. Çalındığına dair bildirimde bulunacağınız hesabınıza ait tüm bilgilerin de eksiksiz olması gerekmektedir. Bu bilgiler;
1. Hesabınızın oluşturulma tarihi
2. Hesabınıza bağlı karakterler; isimleri ve seviyeleri ve/veya rütbeleri
3. Dahil olduğunuz lonca ve/veya klan (varsa) ismi
4. Hesabınız ile yaptığınız (eğer var ise) nakit alışverişler ve bunların tarihleri, varsa elinizdeki dekontları, Daha önce nakit alışveriş yapmış kullanıcılarımız açısından bu dekontlar çok büyük bir kanıt oluşturmaktadır.
5. Joygame Platformu Kullanıcı adı ve şifreniz
6. Joygame Hesabınız kimin adına kayıtlı ise o şahsın adına düzenlenmiş ve üzerinde T.C. Vatandaşlık numarası bulunan resmi bir kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport).
7. Oyunlarımızı genellikle nerede oynarsınız (internet cafe, kendi eviniz ya da bir arkadaşınız ile) ve kullanıcı bilgilerinizi daha önce paylaştığınız birileri var mıdır?
Admin
o zaman başlığı değiştire bilir miyim "buz kurt verene teğmen çar bedava" gibikurtla demiş ki:yanında teğmen çar bedava D:
kurtla
degistirin adminim
Admin
Konunuz Char Alım-Satım Bölümüne taşındı iyi günler