arkadaşlar bu hwıd olayı ne kdar yalan desenizde gerçek birşey ama bunu yapabilecek biri lazım bu konu hakkında detaylı bilgisi olan biri foruma yazabilirmi bu hwıd konusu hackların çalışmasında çok önemli birşey lütfen arkadaşlar bilginiz varsa çekinmeyelim bilgi edinelim
2 posters
HWID yapan biri yokmu
imzebani
- Post n°1
HWID yapan biri yokmu
Admin
- Post n°2
Geri: HWID yapan biri yokmu
biz hwid'e hiç bir zaman yalan demekdik karıştırıyorsunuz hwid hileyi yapan kişinin onay kodu oluşturup size vermesi diyelim o onay kodunu o hacker yaptığı için bizimde kırmamız gibi birşeyin söz konusu değil sadece parayla alan birisinin hwidle birlikte bana vermesi bende o programı hwidsiz yapmamla ola bilir onun içinde para biriktirmekteyim
imzebani
- Post n°3
bunu visual c++ ile kırıyorlar ama ben tam olarak bilmediğim için yapamıyorum
Admin
- Post n°4
eskiden kırıklıyrdu ğer kırılsaydı heryerde anlatımı veya hazır yapanı görürdünüz eskiden sitemizde vardı ama artık çalışmadığından çöp'e atmıştık
imzebani
- Post n°5
eğer bu HWIDI kırmayı başarabilirsem foruma koycam günlerimi bu konuya verdim başarmak için uğraşcam admin sen bu konuyu geri dönüştürsen iyi olur bence bu HWID konusu çöplük değil yapılabilecek birşey ama genede sen bilirsin
Admin
- Post n°6
konu şuan çöpde değil ama şuan herkese ümit vermiyelim bende çalışıyorum olunca merak etme sabit yaparım
şimdilik çöp
şimdilik çöp