Oyunalani Ekibi

Yeni Bir Hack Ama Çalıştırmak İçin Programcı Arkadaşların Yardımları Gerek! B261910yeol

üye olduğunuzda e-mailinize aktivasyon kodu gelicektir eğer aktif etmezseniz kullanıcı adı şifre yazsanız bile giremezsiniz ancak admin sitedeyse ve görürse aktif edebilir

Join the forum, it's quick and easy

Oyunalani Ekibi

Yeni Bir Hack Ama Çalıştırmak İçin Programcı Arkadaşların Yardımları Gerek! B261910yeol

üye olduğunuzda e-mailinize aktivasyon kodu gelicektir eğer aktif etmezseniz kullanıcı adı şifre yazsanız bile giremezsiniz ancak admin sitedeyse ve görürse aktif edebilir

Oyunalani Ekibi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4 posters

Yeni Bir Hack Ama Çalıştırmak İçin Programcı Arkadaşların Yardımları Gerek!

seseleme
    seseleme
    Aktif Üye
    Aktif Üye

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 30
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/09/10
    Profil Alt

. Yeni Bir Hack Ama Çalıştırmak İçin Programcı Arkadaşların Yardımları Gerek!

Mesaj tarafından seseleme C.tesi Ekim 16, 2010 7:14 am

yeni bir hack buldum upluad sitelerin birinde birisi uplamış ve hacki bende bir yere kadar caliştirdim ama oyuna girişte sunucu ile baglanti kesildi diyor... tahminimce hack türkiye dışı bir server için hazırlanmış şimdi bize bir programcı arkadas lazım ki bu dll dosyasında gereken ayarları yapsın Smile

ve hackin ismide wolflife hack diye geçiyor... bir kac özeliklerinden birini sayiyorum bir tusla 2500 sp yani... diğer özelikleri lag yaratıyo ve bir kaç sey daha

şimdiden ilgilenen bütün arkadaslara teşekkürlerimi iletiyorum.

ARtiXX53
    ARtiXX53
    Aktif Üye
    Aktif Üye

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 123
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 16/09/10
    Nerden Nerden : Dünyayı yoketmek için Venüsden geldim
    Yaş Yaş : 25
    Profil Alt

. Geri: Yeni Bir Hack Ama Çalıştırmak İçin Programcı Arkadaşların Yardımları Gerek!

Mesaj tarafından ARtiXX53 C.tesi Ekim 16, 2010 7:26 am

bunlar eski konular lütfen eski forumların wolfteam konularına bakmayın.Fakat bu eski sürümde çalışıyordu bende yapmıştım 25000 sp geliodu 1 e basınca Smile
    Admin
    Admin
    Üst Düzey Admin
    Üst Düzey Admin

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3516
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/06/09
    Nerden Nerden : küçükyalı
    Yaş Yaş : 34
    Profil Alt

. Geri: Yeni Bir Hack Ama Çalıştırmak İçin Programcı Arkadaşların Yardımları Gerek!

Mesaj tarafından Admin C.tesi Ekim 16, 2010 9:55 am

konu 1 gün daha burda kalıcaktır yardım bulamazsanız konunuz çöp'e atılacaktır
    iyi günler
    kurtla
    kurtla
    Aktif Üye
    Aktif Üye

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 101
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 07/09/10
    Nerden Nerden : Geldim Ben :D
    Yaş Yaş : 28
    Profil Alt

Mesaj tarafından kurtla C.tesi Ekim 16, 2010 11:06 am

ADminim konu çöp sırf bu wolflite için aeira games in wolfteam indirdim suncuya bağlanmıyor konu çööp!!
    Admin
    Admin
    Üst Düzey Admin
    Üst Düzey Admin

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3516
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 13/06/09
    Nerden Nerden : küçükyalı
    Yaş Yaş : 34
    Profil Alt

Mesaj tarafından Admin C.tesi Ekim 16, 2010 12:39 pm

bende denedim olmadı konu çöp'e taşınıyor

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 10:25 am