Oyunalani Ekibi

Alıntı Ama Oku B261910yeol

üye olduğunuzda e-mailinize aktivasyon kodu gelicektir eğer aktif etmezseniz kullanıcı adı şifre yazsanız bile giremezsiniz ancak admin sitedeyse ve görürse aktif edebilir

Join the forum, it's quick and easy

Oyunalani Ekibi

Alıntı Ama Oku B261910yeol

üye olduğunuzda e-mailinize aktivasyon kodu gelicektir eğer aktif etmezseniz kullanıcı adı şifre yazsanız bile giremezsiniz ancak admin sitedeyse ve görürse aktif edebilir

Oyunalani Ekibi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alıntı Ama Oku

enesahmet123
    enesahmet123
    Yasaklı
     Yasaklı

Profil Bilgileri
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 141
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 17/09/10
    Nerden Nerden : Bolu
    Yaş Yaş : 25
    Profil Alt

Alıntı Ama Oku Empty Alıntı Ama Oku

Mesaj tarafından enesahmet123 Paz Kas. 14, 2010 2:53 pm

Arkadaşlar bleirtmek isterim alıntıdır çok beğendim paylaşıım dedim
    BÖLÜM 1(ZAMANLA YARIŞ)
    Hemen bir helikopter çağırarak merkeze gittik.Merkezde o adanın nerde olduğunu araştırdık biliyordukki zamanla yarışıyorduk .Eğer geç kalırsak Raykın ölebilirdi.Sonunda adanın yerini bulduk hemen helikoptere binerek gittik.Kurda dönüşebilenler kurda dönüşüp atladık ve nöbetçileri öldürdük.Normal askerlerle sesizce içeri girdik eğer uyandırırsak Raykın'ı öldürebilirlerdi.Raykın'nı bulmayla ben görevlendirildim ve onu bulmak için odalara sesizce baktım ve sonunda buldum Raykın'nı sesizce odadakileri öldürüp 1 kişiyi yaralı bıraktım Raykın'nı kesiyorllardı ağır yaralıydı bir sürü deney yapmış oldukları çok belliydi sonunda Raykın'ı kurtardıkhemen çok özel hastenemize gönderdik normal bir hastanede onu Wolfteam ekibi yine bulabilirdi.Ben Raykın'nı kurtardığım için bana rütbe ve bir tim verildi.Bu timin içinde Raykın'da vardı keskin nişancı olarak alınmış.Ama ben onu biliyorum Raykın kuralları hiç sevmezdi küçüklüğümzdede oyunların kurallarını hiçe sayardı ve çok sinirliydi eminim bunun intikamını çok feci alcaktı.

2 AY SONRA ...

Merhaba ben Raykın Yanımda Paula var kuzenim olduğunu öğrendimgeçmişimide öğrendim çünkü belgelerden felan olmuyordu ama kuzenim anlatınca bazı şeyleri anladım annemin ve babamın ölüşünü oda bilmiyormuş.Onuda belgelerden öğrenmem gerekiyordu.

BÖLÜM 2(KURT)
    Raykın:Hey Paula !

Paula:Evet.

Raykın:Beni kaçıran wolfteam ekibmiydi ?

Paula:Evet

Raykın:Tamam

Sonra ''Wolfteam'' ekibin bulup intikamımı alcaktım.Ama karnım ağrıyordu neden olduğunu bilmiyorudum banim içime kurt yerleştirirken ''Sana hiçbir hastalık bulaşmaz artık.''demişlerdi.Ama karnım ağrıyordu.Revire gittiğimde küçük bir ağrı dedimişlerdi ama ellerimde yanmaya başladı gittikçe kendimi kaybediyordum.Canım gittikçe kan ve savaş istiyordu napcağımı bilmiyordum o an kurda dönüşmüşüm ve ortalıkta savaşmışım oğu kişiyi öldürmüşüm ve ellerim yanmaya başlamış gittikçe sinirlenmişim bana bunları paula anlatmıştı bana ne olmuştu ben uyandığımda baygın bir durumdaydım.Kurdumun ilk halini hatırlıyorumda hiçde böyle değildim ve ellerim yanmıyordu.Bana ne yapmışlardı bilmiyordum.İçimdeki kurt yine çıldırmaya başlamıştı ve o an kurda dönüştüm yine oratalığı dağıttım bu bölümü hatırlıyordum.Biri bana silah çekmişti o an hızla kayıp silahı aldığımda adamı paramparça etmiştim.O karagahda artık durulmazdı ve hızla çıkıp gitmiştim ve uyandığımda kendimi bir dağda buldum.Geri dndüm ve karagaha gittim gittiğimde herkez gitmişti.Ne olmuştu burda hiç bilmiyordum ama çok kötü bir şey olduğu kesindi.Galiba yeni bir kurdu canlandırmıştım.Bu kurt neydi içimde 2 tane mi kurt vardı neler oluyordu hiç vede hiç bilmiyordum.

BÖLÜM 3 (İÇİMDEKİ KURT)
    Hemen bir karagahla bğlantıya geçip yardım istedim ve geldiler.

2 GÜN SONRA

Rüyamda yine anne ve babamı gördüm bağrıyorlardı.O an uyandım yanımda 2 tane doktor vardı yine kurt olmuşum ama bu sefer direk olarak bayılmışım hiç birini hatırlamıyorum.Hala gövdem acıyordu.Bir tane doktor bana

Doktor:Raykın seni yakaladıklarında sana ne yaptıklarını hatırlayabiliyor musun ?

Raykın:Tam olarak değil ama üzerimde deneyler yapıyorlardı.

Doktor :Tamam şimdi biraz uyuyacaksın.

Dedi ve uykuya daldım rüyamda karşımda içimdeki kurt vardı benile konuşuyordu ama ne dediğini anlamadım.uyandığımda doktor bana:

Doktor:Raykın durumun kötü şuan içinde 2 tane kurt var.

Raykın:Bunu anlamıştım zaten başka ?

Doktor:Senin içndeki kurt neydi?

Raykın: Bende bilsem sana söylerdim.

Dedim ve benden kan aldılar ve içimdeki kurdun EX-Fime olduğunu açıkladı ben bu kurdun ne kurdu olduğunu bilmiyordum ve bana açıkladı:

Ex-Fime:Ex kurtların en güçlüsü bu kurt tüm ex kurtların dna'sından oluşmuştur ve bu kurdu taşıyan 2 kişi vardır.

Dedi ve şaşırdım peki şuan içimdeki kurt hangisiydi diye merak ettim ama bundan önce bilmem gereken şey anne ve babamın katilleriydi.

BÖLÜM 4(BU KİM ?)
    Anne ve babmın katillerini bulduğum zaman onların sonu çok kötü olcaktı.Kaptandan izin alarak yola koyuldum yanıma I-115 WT aldım keskin nişancı olarak,de-50 aldım tabanca olarak.Bu 2'si bana yeterdi.Sonunda bir ''Wolfteam'' karagahı bulmuştum hemen gizli bir yere girdim ve keskin nişancı tüfeğimi çıkrdım etrafa baktım kapıda 2 kişi vardı çatıda ise 6 tane kekin nişancı çok dikkatli olmam gerekiyordu küçük bir hatam ile kendimi tehlikeye atardım.İlk olarak keskin nişancılardan başladım herkez değişik bir yöne baktığında birinin kafasına nişan aldım ve ateş ettim.Birini öldürdüğümde diğerleri dahada tedirgin oldu ve tam haber vereni vurmam gerekiyordu.Biri telsizi çıkarınca onuda vurdum.Diğerleri artık çok kolydı ve onlarıda temizledim.Kapıdaki 2 kişiyi öldürmek kolaydı ve öldürdüm.Gizlice içeri girdim kimsenin beni görmemesi gerekiyordu.Karagahın gizli bir yerine girerek üstümü örttüm önümdeki kameraları bozdum ve kurt olarak hızlıca başka bir yere girdim.Ben girereken bir tane kamera görmüş alarm çaldı.Bir anda etrafım sarıldı.İçimden ''Kahretsin'' dedim.Biri bana ateş etti ve o an kenara çekilerek başkasına geldi ve kendimi kaybederek kurt oldum onlarda kurt oldu ve 1-2 kişiyi öldürdüm biri bana pençe attığında dahada sinirlendim artık önüme geçeni paramparça yapıyordum.Sonunda tam 1-2 gardiyan 2 buz kurt geldi önüme.Hızlıca koştum ve zıplayarak vurdum bir tane gardiyan yanıyordu iyice pençe atmaya başladım buz kurtlar bana buz atmaya başladılar ama beni durduramıyordu iyice çıldırdım ve hepsini paramparça yaparak yedim kafasını ezdim bütün sinirimi çıkardım ve insan oldum.Artık kendimi kontrol edebiliyordum tüm odaları gezdim ve bir tane belge buldum.Bu belge benle ilgiliydi ve geçmişimi yazıyordu benim ailem wolfteam ekibi tarafından öldürüldüğünü anladım ve bu profesyonel timdi artık anlıyordum beni neden içlerine aldıklarını böylece bu belgelerden boşvericektim ama neden kaptan bana izin verdi bunu anlamadım galiba bulamayacağımı zanetti.Yanlışlıkla bir telsizi çalıştırdım ve birşeyler çaldı sonra bir mesaj geldi.Bu kaptanın sesiydi ve söyle diyordu''Raykın oraya geliyor dikkat edin ve sakın belgeri aldırtmayın.Artık hep anladım bundan sonra dostum bir tek kuzenim vardı ve çok rakibim vardı.Geri karagaha gittiğimde hiç birşey yok gibi davrandım ve belgeyi alamadım dedim.Ben biraz dışarı çıktığım da içerden bağırmalr geliyordu hemen içeri girdiğimde bekçilerin organlarını gördüm ve içeri girdim kuzenimde içerdeydi.Buda neydi...

BÖLÜM 5(SEÇENEK)
    Onun ney olduğunu bilmiyordum ama katilam çıkarmış gibiydi hala içerdeydi kuzenim bulmam gerekiyodu ama nasıl olduğunu bilmiyordum tam bir odaya girerken arkamdan birşey geçti bende kurt olarakaramaya başladım ben araken üstmüne birşey atladı ve ne olduğunu bilemeden beni bayılttı çok güçlüydü.Uyandığımda dışardaydım hemen kalkıp yola koyulcaktım ama iki seçenekten birini yapcaktım kuzanimi mi bulmak ? Yoksa Ailemein katillerini mi bulmak ? Ben ikinci seçeneği seçip yol koyuldum şuan ailemin katillerinin yerini biliyordum ve ilk gitceğim yer profesyonel timin yeriydi.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 5:48 am