sayın admin uber hack ıcın odeme yaptım siteden tartısmalara transiktoin id mi yazdım gozukmuyo ordan hackı nerden ıncıdrcem yardım edemrsınız site ıngılızce
2 posters
uber hack hakkında
Admin
- Post n°2
Geri: uber hack hakkında
bizim sitemizden bir alım yapsaydınız eğer bu bizi ilgilendirirdi
yabancılardan alarak bence çok kötü bir iş yapmışsınız destek olmıyacağını bilmeliydiniz.
burda bildiğim kadarıyla uber hack satan bir arkadaşımız(konu olarak açmıştı sanırım uber hack satıyorum diyerek) var onla bir konuşun derim
veya google chrome'u indirin dil seçeneği otomatik değiştirme var türkçe yapın az çok birşeyler anlarsınız buda o yanancı siteyi anlamanıza yardımcı olur.
veya google çeviri programı ile hacki aldığın kşiyle iletişim kurun...
yabancılardan alarak bence çok kötü bir iş yapmışsınız destek olmıyacağını bilmeliydiniz.
burda bildiğim kadarıyla uber hack satan bir arkadaşımız(konu olarak açmıştı sanırım uber hack satıyorum diyerek) var onla bir konuşun derim
veya google chrome'u indirin dil seçeneği otomatik değiştirme var türkçe yapın az çok birşeyler anlarsınız buda o yanancı siteyi anlamanıza yardımcı olur.
veya google çeviri programı ile hacki aldığın kşiyle iletişim kurun...
zindan3434
- Post n°3
hocam bılmısodum siz saıtyomsunuz
Admin
- Post n°4
açıkçası hile alıp sata bilirdik ama bazı hackler bazı bilg. çalışmamakta yada çalıştırma şekilleri daha değişik olduğunu duyduk açıkçası vicdan olarak hemde zaman olarak böyle bir uğraş içinde bulunmadık
uber hack satan üyemiz bu konuda mevcut: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yanlız şunu şiddetle bildirmek isterim sahtekarlık suçundan banlanan memobaba424242 ile aynı iddiadadır.
Ve avatar resimler tamammen aynıdır(şuanki hoplatbaran3 adlı üyemiz bazı şeyleri belirgin bir şekilde karalamıştır)
seçim sizin biz sizi ancak yönlendire biliriz.Garanti vermeyiz
uber hack satan üyemiz bu konuda mevcut: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yanlız şunu şiddetle bildirmek isterim sahtekarlık suçundan banlanan memobaba424242 ile aynı iddiadadır.
Ve avatar resimler tamammen aynıdır(şuanki hoplatbaran3 adlı üyemiz bazı şeyleri belirgin bir şekilde karalamıştır)
seçim sizin biz sizi ancak yönlendire biliriz.Garanti vermeyiz
Admin
- Post n°5
konu çözülmüştür çöp!!